Visita guiada i pujada al campanar de l’Església de Santa Magdalena del Pla del Penedès!

Visita guiada i pujada al campanar de l’Església de Santa Magdalena del Pla del Penedès!campanar-visita

El passat 29 de setembre, el Centre d’Acollida Turística del Pla del Penedès va realitzar una activitat per tal de promocionar el turisme cultural, gastronòmic i l’enoturisme del municipi.

Els turistes van ser convocats a l’oficina de turisme a les 11 del matí, on van ser rebuts pel guia turístic encarregat de realitzar l’activitat, el regidor de turisme i la tècnica de turisme. Seguidament, el guia va acompanyar a tots els turistes cap a l’Església de Santa Magdalena. Un cop a dins de l’edifici, el guia va realitzar una descripció detallada sobre el temple. Va tractar temes tan interessants com la seva fundació i evolució al llarg de la història, les seves característiques artístiques i arquitectòniques, les funcions que ha adquirit al llarg dels anys i diverses llegendes associades a l’església.

Tot seguit, els turistes van pujar al campanar de l’església de Santa Magdalena, on van sentir sonar les campanes de ben a prop i van poder gaudir d’unes vistes espectaculars de tot el municipi.

Per últim, la visita va culminar amb un tast de productes locals proporcionats pel Rebost de la Iaia Alberta, els quals estaven acompanyats per vins i caves d’Alsina Sardà. En aquest moment, els turistes van formular les qüestions que tenien o van explicar anècdotes personals relacionades amb el tema. Tot el grup vam gaudir d’una atmosfera familiar, agradable i tranquil·la.